Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Författarbesök

Lila blommor

Anders Rydell

21 januari klockan 19:00 – 20:30

Journalisten och författaren Anders Rydell talar med utgångspunkt från sin Augustprisnominerade bok Plundrarna. Hur nazisterna stal Europas konstskatter. Anders Rydell är skribent i Svenska Dagbladet och redaktör för tidskriften Författaren.

Medlemmar KBV 50 kr, övriga 100 kr.

Datum: 21 januari

Tid: 19:00 – 20:30