Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Invigning av Underlandet

Nu öppnar vi Underlandet!

18 januari klockan 11:00 – 15:00

Klockan 11 i kommunhusets foajé: Trio Törn spelar "Den förtrollade skogen", ett interaktivt musikäventyr om foltro och väsen. Passar barn i åldern 4-7 år.

Klockan 11-15 i biblioteket: Gå vår kluriga tipspromenad och tävla om fina priser!

Klockan 12-14.30 i bibliotekets Ekerwaldhörna: Skapa drömfångare med Ella och Kajsa. Passar barn från 6 år.

Klockan 13 i Underlandet: Författaren Vilhelm Sundbom berättar om folktro och väsen. Passar barn från ca 7 år. Vilhelm Sundbom har skrivit de spännande böckerna "Fånge i berget" och "I skogsfruns våld".

Fri entré till allt. Inga biljetter krävs. Välkomna!

Frågor och funderingar? Kontakta: knivstabibliotek@knivsta.se

Datum: 18 januari