Se kortfattad information på andra språk eller använd
Google translate för att översätta webbplatsen

Invigning av Underlandet

Nu öppnar vi Underlandet!

18 januari klockan 11:00 – 15:00

Klockan 11 i kommunhusets foajé: Trio Törn spelar "Den förtrollade skogen", ett interaktivt musikäventyr om foltro och väsen. Passar barn i åldern 4-7 år.

Klockan 11-15 i biblioteket: Gå vår kluriga tipspromenad och tävla om fina priser!

Klockan 12-14.30 i bibliotekets Ekerwaldhörna: Skapa drömfångare med Ella och Kajsa. Passar barn från 6 år.

Klockan 13 i Underlandet: Författaren Vilhelm Sundbom berättar om folktro och väsen. Passar barn från ca 7 år. Vilhelm Sundbom har skrivit de spännande böckerna "Fånge i berget" och "I skogsfruns våld".

Fri entré till allt. Inga biljetter krävs. Välkomna!

Frågor och funderingar? Kontakta: knivstabibliotek@knivsta.se

Datum: 18 januari