Musikföreställning

Lila blommor

Den förbjudna skogen

18 januari klockan 11:00 – 11:25

Vad gömmer sig långt inne i skogen? Vad händer när man är vilse och stigen är borta? Vad sker runt träden när mörkret faller?

De två systrarna Saga och Sägne vet mycket väl om att de inte får ta vägen genom skogen, men en dag på deras väg hem från skolan så kan de inte motstå....

De kastas rakt in i ett oväntat äventyr där de träffar folktrons mest fruktade väsen: Näcken och Skogsfrun.

Då och då kommer de två systrarna känna att allt är hopplöst och kommer behöva hjälp från publiken.

Vad ska man göra när ingen annan är i närheten?

Passar barn 4-7 år. Längd: 25 minuter

Fri entré.