Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Musikföreställning

Lila blommor

Den förbjudna skogen

18 januari klockan 11:00 – 11:25

Vad gömmer sig långt inne i skogen? Vad händer när man är vilse och stigen är borta? Vad sker runt träden när mörkret faller?

De två systrarna Saga och Sägne vet mycket väl om att de inte får ta vägen genom skogen, men en dag på deras väg hem från skolan så kan de inte motstå....

De kastas rakt in i ett oväntat äventyr där de träffar folktrons mest fruktade väsen: Näcken och Skogsfrun.

Då och då kommer de två systrarna känna att allt är hopplöst och kommer behöva hjälp från publiken.

Vad ska man göra när ingen annan är i närheten?

Passar barn 4-7 år. Längd: 25 minuter

Fri entré.