Coronaviruset och covid-19:
För att förhindra smittspridning råder skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som vi alla behöver följa. Läs mer om coronaviruset och covid-19

Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Låna spel från biblioteket

7 juni – 20 augusti klockan 00:00 – 23:30

Sugen på att spela schack i sommar?

Ta med familjen eller kompisarna och spela utomhus på vårt nya stora schack! Du lånar det i disken i biblioteket och spelar utomhus utanför biblioteket eller på ett kringliggande område.

PS: Du vet väl om att vi har andra spel för utlån också? Både spel för regniga dagar inomhus och för soliga utomhus.

Kolla in listan på vilka spel vi har här: https://www.knivstabibliotek.se/web/arena/spel-på-biblioteket

Datum: 7 juni– 20 augusti

Tid: 00:00 – 23:30