Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Läs & prata

För dig som är 11-13 år

27 september klockan 15:30 – 16:30

Måndagar 15.30-16.30

27 september, 4 oktober, 11 oktober, 18 oktober och 25 oktober

Tillsammans läser vi korta, intressanta texter och pratar om vad texten får oss att tänka och känna. Vi läser texterna högt i ett lugnt tempo och har gott om tid att prata. Om man bara vill lyssna, så går det också bra. Varje gång läser vi en ny text. Du behöver inte förbereda något och inte läsa något mellan träffarna.

Läs & prata passar dig som…

• …gillar att läsa och prata om det du har läst
  • …inte gillar att läsa själv, men gärna lyssnar när någon annan läser högt
  • …gillar att diskutera olika ämnen med andra
  • …är nyfiken på att vara med i en läsgrupp

Vi ses i bibliotekets lokal Underlandet. Biblioteket bjuder på fika. Berätta om du har någon allergi när du anmäler dig till: underlandet@knivsta.se

Anmäl dig senast 23 september!

Läs & prata är en aktivitet på Knivsta bibliotek, men också en forskningsstudie om läsning. Det är frivilligt att delta i studien. Det går bra att kontakta tove.frankow-crivellaro@knivsta.se för mer information om vad det innebär att delta.

Datum: 27 september

Tid: 15:30 – 16:30