Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Här tar du del av våra tjänster på andra språk

Please find our services in other languages below

Föreläsning om digitala betaltjänster

Logotyp emedborgarveckan
14 oktober klockan 10:30 – 12:30

Här kan du lära dig om vilka digitala betallösningar och tjänster som finns tillgängliga i Sverige. Du får också tips om hur du kan hjälpa och lära ut detta till exempelvis anhöriga.

Föreläsningen är en del av e-Medborgarveckan och projektet ”Skicka vidare – Digitala betaltjänster för personer med IF”. Målsättning är att öka tillgången till digitala betaltjänster för personer med intellektuell funktionsnedsättning.

I samarbete med Länsstyrelsen Uppsala län och Biblioteksutveckling vid Region Uppsala.

Datum: 14 oktober

Tid: 10:30 – 12:30