Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Vattenkrig med ungdomsverksamheten

Terminsavslutning med ungdomsverksamheten

5 juni klockan 15:30 – 17:30

Sommaren är snart här! Vi på ungdomsverksamheten till tacka alla ungdomar för terminen som gått med en avslutning som du sent ska glömma. Vattenkrig och grillning på Thunmanskolans skolgård. Personal mot ungdomar. Alla mot alla. Missa inte det!

Självklart tänker vi på Folkhälsomyndighetens rekommendationer och aktiviteten har en gräns på 50 personer.

Datum: 5 juni

Tid: 15:30 – 17:30