Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Tjejläger på Eda lägergård

Fritidsgården anordnar ett sommarläger exklusivt för dig som definierar dig som tjej!

31 juli – 2 augusti klockan 12:00 – 10:00

Är du 13-18 år och definierar dig som tjej? Välkommen på läger på Eda lägergård den 31/7-2/8! Ett tvådagarsläger fyllt med roliga aktiviteter, intressanta gäster och härliga diskussioner tillsammans med fritidsgårdens ledare. Vi övernattar och lagar mat tillsammans i en underbar miljö och mysig gemenskap.

Kostnadsfritt för dig med gårdskort, men anmälan på fritidsgården senast 12/6 krävs.
Mail: fritidsgarden@knivsta.se

Begränsat antal platser. Först till kvarn!

Datum: 31 juli– 2 augusti

Tid: 12:00 – 10:00