Tjejläger på Eda lägergård

Fritidsgården anordnar ett sommarläger exklusivt för dig som definierar dig som tjej!

31 juli – 2 augusti klockan 12:00 – 10:00

Är du 13-18 år och definierar dig som tjej? Välkommen på läger på Eda lägergård den 31/7-2/8! Ett tvådagarsläger fyllt med roliga aktiviteter, intressanta gäster och härliga diskussioner tillsammans med fritidsgårdens ledare. Vi övernattar och lagar mat tillsammans i en underbar miljö och mysig gemenskap.

Kostnadsfritt för dig med gårdskort, men anmälan på fritidsgården senast 12/6 krävs.
Mail: fritidsgarden@knivsta.se

Begränsat antal platser. Först till kvarn!

Datum: 31 juli– 2 augusti

Tid: 12:00 – 10:00