Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Dans på fritidsgården

Varje torsdag finns danslärare Moa på plats på fritidsgården!

21 maj klockan 18:00 – 21:00

Varje torsdag kväll mellan kl 18.00 - 21.00 finns dansläraren Moa, från bland annat kulturskolan, på plats i fritidsgårdens aula.

Kom och lär dig nya moves, nya dansstilar eller öva på en redan befintlig dans. Få tips och trick och öva på din teknik.
Eller kom bara förbi om du är nyfiken på hur det kan se ut!

Dina önskemål och idéer styr kvällen. Så låt dig även inspireras av andras idéer!

Dansen är till för ALLA, nybörjare och vana dansare. Har du aldrig dansat förut? Perfekt! Nu har du tillfälle att prova!

För ungdomar i högstadiet och på gymnasiet. Gårdskort krävs.

Datum: 21 maj

Tid: 18:00 – 21:00

Plats: Fritidsgården på valloxvägen 2C.

Arrangör: Ungdomsverksamheten

Uppleva och göra