Volleybollturnering deltävling 1

Volleybollturnering vid Särstabadet

11 juli klockan 11:00 – 14:00

I år kommer Ungdomsverksamheten att anordna en volleybollturnering vid Särstabadet. Det kommer vara två deltävlingar och det vinnande laget från de två deltävlingarna går till den stora finalen. Fina priser utlovas till det vinnande laget!

Målgrupp: Alla
När: Deltävling 1 11/7, deltävling 2 25/7 och final 8/8. Kl 11.00 fram till att finalisterna och det vinnande laget är korat.
Hur: Anmälan krävs och görs i Särstastugan. Ring eller mejla. Max 8 lag kan delta per deltävling. Minst fyra personer på planen, max sex personer anmälda.

Fritidsgarden@knivsta.se

Datum: 11 juli