Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Volleybollturnering Final

Volleybollturnering vid Särstabadet

8 augusti klockan 11:00 – 14:00

I år kommer Ungdomsverksamheten att anordna en volleybollturnering vid Särstabadet. Det kommer vara två deltävlingar och det vinnande laget från de två deltävlingarna går till den stora finalen. Fina priser utlovas till det vinnande laget!

Målgrupp: Alla
När: Deltävling 1 11/7, deltävling 2 25/7 och final 8/8. Kl 11.00 fram till att finalisterna och det vinnande laget är korat.
Hur: Anmälan krävs och görs i Särstastugan. Ring eller mejla. Max 8 lag kan delta per deltävling. Minst fyra personer på planen, max sex personer anmälda.

fritidsgarden@knivsta.se

Datum: 8 augusti