Coronaviruset och covid-19:
För att förhindra smittspridning råder skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som vi alla behöver följa. Läs mer om coronaviruset och covid-19

Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Pride-afton med ungdomsverksamheten

Bingo

Var med på Pride-afton tillsammans med ungdomsverksamheten som äger rum under den årliga Pride-veckan i Stockholm. Eventet äger rum utanför Knivsta fritidsgård.

5 augusti klockan 18:00 – 21:00

På plats kommer du att få dekorera din egen Pridetröja, få regnbågsgnuggisar och pronomenpins och träffa vänner och nya bekanta.

Representanter från RFSU kommer att vara på plats.

Kom och fira kärleksfesten med oss!

Datum: 5 augusti

Tid: 18:00 – 21:00