Konsertkarusellen presenterar: Kolonien

Bilden föreställer bandet Kolonien

Folkmusik med många ingredienser, där samhället och politik har en central roll i texterna.

23 februari klockan 15:00 – 16:00

I Kolonien får vi möta den nya generationens folkmusikvåg med de musikaliska rötterna i svensk folkmusik och med internationella influenser. Sedan debutalbumet som kom ut 2012 har de etablerat sig som en självklar och framträdande del på den skandinaviska folk- och världsmusikscenen.

Datum: 23 februari

Tid: 15:00 – 16:00

Plats: Knivsta Centrum för idrott och kultur

Arrangör: Knivsta Riksteaterförening med stöd av Knivsta kommun och Musik i Uppland.

Uppleva och göra

Kommunens