Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Konsertkarusellen presenterar: Kolonien

Bilden föreställer bandet Kolonien

Folkmusik med många ingredienser, där samhället och politik har en central roll i texterna.

23 februari klockan 15:00 – 16:00

I Kolonien får vi möta den nya generationens folkmusikvåg med de musikaliska rötterna i svensk folkmusik och med internationella influenser. Sedan debutalbumet som kom ut 2012 har de etablerat sig som en självklar och framträdande del på den skandinaviska folk- och världsmusikscenen.

Datum: 23 februari

Tid: 15:00 – 16:00

Plats: Knivsta Centrum för idrott och kultur

Arrangör: Knivsta Riksteaterförening med stöd av Knivsta kommun och Musik i Uppland.

Uppleva och göra

Kommunens