INSTÄLLT Konsertkarusellen presenterar: Trio X hyllar Stevie Wonder

Med anledning av det rådande läget kring Corona kommer fredagens konsert med Jazzgruppen Trio X tillsammans med sångarna Sharon Dyall och Lars Säfström att flyttas fram.

The King of pop & soul fyller 70 år! Jazzgruppen Trio X möter sångarna Sharon Dyall och Lars Säfsund i en hyllning till en av världens mest framgångsrika artister, multi-instrumentalisten, sångaren och producenten Stevie Wonder.

20 mars klockan 19:00 – 20:00

Stevie Wonder har betytt oerhört mycket för amerikansk pop, soul och funk och på den här konserten får vi höra några låtar från hans stora musikskatt. Välkända låtar såsom, You are the sunshine of my life, I wish, Don’t you worry bout a thing, Sir Duke, As och Superstition men också andra mindre kända såsom Latelyoch Another star.

Sharon Dyall är verksam inom olika genrer, däribland soul, blues, jazz och musikal. Sharon blev känd hos den breda TV-publiken i serien “Varuhuset”.

Lars Säfsund är en sångare som har setts i musikalroller såsom Jesus Christ Superstar, Rent, Sweet Charity och Sol, Vind och Vatten.

Trio X är en av Sveriges mest välrenommerade pianotrios som består av Lennart Simonsson, Per V. Johansson och Joakim Ekberg. Trions särprägel är utforskande och gränsöverskridande musik och de erfarna musikerna låter sig inspireras av många genrer.

Datum: 20 mars

Tid: 19:00 – 20:00