Äppelfesten på Eda

27 september klockan 11:00 – 15:00

Äppelfest med äppleutställning, torghandel, lokala föreningar m.m. På plats finns pomolog som delar med sig av äppelkunskap och sortbestämmer äpplen. Mer information finns på www.edalagergard.se, kommunens hemsida och Facebooksida innan evenemanget.

I samband med Äppelfesten firar vi Upplandsleden 40 år

Vandra en del av Upplandsleden med oss, den s k Edaslingan. På plats finns Anders Olander som varit ansvarig för skötsel av leden. Start kl. 11 från lägergården. Slingan är 3,5 kilometer.

Datum: 27 september

Tid: 11:00 – 15:00

Plats: Eda lägergård

Arrangör: Eda lägergårdsförening, Charlottenlunds musteri, Knivsta Kommun Park och naturenheten