Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Äppelfesten på Eda - INSTÄLLT

Äppelfesten på Eda

27 september klockan 11:00 – 15:00

INSTÄLLT!

Äppelfest med äppleutställning, torghandel, lokala föreningar m.m. På plats finns pomolog som delar med sig av äppelkunskap och sortbestämmer äpplen. Mer information finns på www.edalagergard.se, kommunens hemsida och Facebooksida innan evenemanget.

I samband med Äppelfesten firar vi Upplandsleden 40 år

Vandra en del av Upplandsleden med oss, den s k Edaslingan. På plats finns Anders Olander som varit ansvarig för skötsel av leden. Start kl. 11 från lägergården. Slingan är 3,5 kilometer.

Datum: 27 september

Tid: 11:00 – 15:00

Plats: Eda lägergård

Arrangör: Eda lägergårdsförening, Charlottenlunds musteri, Knivsta Kommun Park och naturenheten