1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Försommarfagning i årummet, Knivsta

13 juni klockan 11:00 – 13:00

Vi samlas och räfsar bort gammal förna och röjer en del sly för att ge plats åt blommor intill ån. Omställningsgruppen och kommunen berättar om ängsskötsel och ängsväxternas ekosystem.

Ta med matsäck, samt räfsa och sekatör om du har.

Datum: 13 juni

Tid: 11:00 – 13:00

Plats: Samling vid stora eken i södra änden av pendlarparkeringen. Buss/tåghållplats Knivsta station

Arrangör: Omställningsgruppen i Knivsta i samarbete med Knivsta kommun Park och naturenheten.

Uppleva och göra

Sidan uppdaterades: 8 april 2020