Försommarfagning i årummet, Knivsta

13 juni klockan 11:00 – 13:00

Vi samlas och räfsar bort gammal förna och röjer en del sly för att ge plats åt blommor intill ån. Omställningsgruppen och kommunen berättar om ängsskötsel och ängsväxternas ekosystem.

Ta med matsäck, samt räfsa och sekatör om du har.

Datum: 13 juni

Tid: 11:00 – 13:00

Plats: Samling vid stora eken i södra änden av pendlarparkeringen. Buss/tåghållplats Knivsta station

Arrangör: Omställningsgruppen i Knivsta i samarbete med Knivsta kommun Park och naturenheten.

Uppleva och göra

Sidan uppdaterades: 8 april 2020