Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Inställt: Upplandsleden 40 år -

Lucia i Lunsen

Inställt: Upplandsleden 40 år - Lucia i Lunsen

13 december klockan 10:00 – 14:00

Tyvärr är evenemanget Lucia i Lunsen inställt i år på grund av covid-19. Vi hoppas kunna återkomma med evenemanget 2021.

(Vandra Upplandsleden från några av parkeringarna vid Flottsund, Nyby eller Alsike. Vid Lunsentorpet väntar tunnbröd, kaffe, saft, kransbindning och tomten. Ta gärna med ficklampa då det kan bli mörkt att gå tillbaka på eftermiddagen. Läs mer på www.uppsala.se/lunsen när det närmar sig.)

Datum: 13 december

Tid: 10:00 – 14:00

Plats: Lunsentorpet

Arrangör: Friluftsfrämjandet i Uppsala och Knivsta, Uppsala & Knivsta kommuner.

Uppleva och göra

Sidan uppdaterades: 21 oktober 2020