Slåtterdag i årummet, Knivsta

16 augusti klockan 11:00 – 13:00

Vi fagar, röjer och slår i å-rummet längs Knivstaån. Vi visar hur man slår med lie och hur man håller lien vass. Vi undersöker floran längs å-rummet och planterar ut vilda ängsväxter.

Ta med matsäck och lie, räfsa och sekatör om du har. Omställningsgruppen och Carin von Köhler från Knivsta kommun guidar och lär ut.

Datum: 16 augusti

Tid: 11:00 – 13:00

Plats: Samling vid stora eken i södra änden av pendlarparkeringen. Buss/tåghållplats Knivsta station.

Arrangör: Omställ¬ningsgruppen i Knivsta i samarbete med Knivsta kommun Park och naturenheten.

Uppleva och göra

Sidan uppdaterades: 8 april 2020