Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Slåtterdag i årummet, Knivsta

16 augusti klockan 11:00 – 13:00

Vi fagar, röjer och slår i å-rummet längs Knivstaån. Vi visar hur man slår med lie och hur man håller lien vass. Vi undersöker floran längs å-rummet och planterar ut vilda ängsväxter.

Ta med matsäck och lie, räfsa och sekatör om du har. Omställningsgruppen och Carin von Köhler från Knivsta kommun guidar och lär ut.

Datum: 16 augusti

Tid: 11:00 – 13:00

Plats: Samling vid stora eken i södra änden av pendlarparkeringen. Buss/tåghållplats Knivsta station.

Arrangör: Omställ¬ningsgruppen i Knivsta i samarbete med Knivsta kommun Park och naturenheten.

Uppleva och göra

Sidan uppdaterades: 8 april 2020