Upplandsleden 40 år - Trädvandring på Upplandsleden i Ängbyskogen

30 augusti klockan 10:00 – 13:00

Vi går tillsammans en naturvandring under kunnig leding på Upplandsleden genom Ängbyskogen. Dagen till ära firar vi LONA-dagen (LONA står för Lokala Naturvårssatsningen) då vi demonstrerar Knivsta kommuns nya trädvandring i tätortsnära natur. Allt som behövs tas med är en smart telefon för att komma åt vår hemsida och egen matsäck!

Datum: 30 augusti

Tid: 10:00 – 13:00

Plats: Vi träffas vid gång och cykelväg Knivsta station västra sidan om spåret, vid gångtunneln

Arrangör: Knivsta kommun, Park och naturenheten Carin von Köhler och Ann-Catrin ThorIngen föranmälan