Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Upplandsleden 40 år - Trädvandring på Upplandsleden i Ängbyskogen

30 augusti klockan 10:00 – 13:00

Vi går tillsammans en naturvandring under kunnig leding på Upplandsleden genom Ängbyskogen. Dagen till ära firar vi LONA-dagen (LONA står för Lokala Naturvårssatsningen) då vi demonstrerar Knivsta kommuns nya trädvandring i tätortsnära natur. Allt som behövs tas med är en smart telefon för att komma åt vår hemsida och egen matsäck!

Här hittar du vår Trädvandring

Datum: 30 augusti

Tid: 10:00 – 13:00

Plats: Vi träffas vid gång och cykelväg Knivsta station västra sidan om spåret, vid gångtunneln