Upplandsleden 40 år - Vandring till Lunsentorpet från fyra platser i två kommuner

20 september klockan 09:30 – 12:00

Vandra Upplandsleden tillsammans med oss. Från fyra utgångspunkter strålar vi alla samman vid Lunsentorpet vid lunchtid. Vi startar vid parkeringarna vid Flottsundsbron kl 09.30 (9 km t o r), Moralund vid Brukshundsklubben kl 09.30 (15 km t o r), Nyby (8 km t o r) ca 10.30 (det är Moralund-gänget som kommer vandrande och upp er där) och Nyvallen kl 09.30 (11 km t o r). Välj den startplats du tycker passar dig bäst. Ingen föranmälan.

Vid Lunsentorpet väntar sprakande eld och nykokt kaffe. Ta själv med övrig matsäck.

Hitta mer info om hur vi kommer gå på www.naturkartan.se eller Upplandsstiftelsens hemsida. Se även Friluftsfrämjandets hemsidor och kommunernas hemsidor, när det närmar sig, för ytterligare information.

Datum: 20 september

Tid: 09:30 – 12:00

Plats: Flottsundsbron

Arrangör: Friluftsfrämjandena i Uppsala och Knivsta, Uppsala & Knivsta kommuner. Ledarledda vandringar.

Uppleva och göra

Sidan uppdaterades: 8 april 2020