Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Upplandsleden 40 år - Vandring till Lunsentorpet från fyra platser i två kommuner

20 september klockan 09:30 – 12:00

Vandra Upplandsleden tillsammans med oss. Från fyra utgångspunkter strålar vi alla samman vid Lunsentorpet vid lunchtid. Vi startar vid parkeringarna vid Flottsundsbron kl 09.30 (9 km t o r), Moralund vid Brukshundsklubben kl 09.30 (15 km t o r), Nyby (8 km t o r) ca 10.30 (det är Moralund-gänget som kommer vandrande och upp er där) och Nyvallen kl 09.30 (11 km t o r). Välj den startplats du tycker passar dig bäst.

Vid Lunsentorpet väntar sprakande eld och nykokt kaffe. Ta själv med övrig matsäck.

Föranmälan behövs för att säkerställa att vi följer Folhälsomyndighetens rekommendationer om antal deltagare. Anmäl därför antal vandrare till agneta.safsten@uppsala.se eller till ann-catrin.thor@knivsta.se senast den 16 september. Vi håller avstånd när vi går.

Hitta mer info om hur vi kommer gå på www.naturkartan.se eller Upplandsstiftelsens hemsida. Se även Friluftsfrämjandets hemsidor och kommunernas hemsidor, när det närmar sig, för ytterligare information.

Datum: 20 september

Tid: 09:30 – 12:00

Plats: Flottsundsbron

Arrangör: Friluftsfrämjandena i Uppsala och Knivsta, Uppsala & Knivsta kommuner. Ledarledda vandringar.

Uppleva och göra

Sidan uppdaterades: 15 september 2020