Valborg 2020

valborgsspelet

I år kan vi inte fira valborg som vi brukar. Därför välkomnar Kultur och fritid er att delta i Valborgsspelet. Spela i mindre grupper under valborgskvällen. I vinstpåsen finns både simhallsbesök och filmvisning.

Vi ses!

30 april klockan 06:00 – 22:00

VEM KAN SPELA?

Alla mellan 0 och 69 år kan vara med. Kanske är ni ett kompisgäng, en familj eller så hittar du någon av oss på Kultur och fritid som kan följa med dig!

NÄR KAN DU SPELA SPELET?

Du kan spela mellan 06.00-22.00 den 30 april, Valborgsmässoafton.

VAD BEHÖVER DU?

En spelplan och en mobiltelefon! Det finns en spelplan för Knivsta och en för Alsike. Ta den som passar dig bäst. Lättast är att följa spelplanen i en telefon, men du kan också hämta ut en på följande ställen: I Kontaktcenter, på CIK, biblioteket, Hälsohuset och Knivsta fritidsgård. Du kan hämta spelplanen från och med tisdag 28 april. Glöm inte kolla respektive öppettid där du tänker hämta ut spelplanen. Här hittar du de digitala spelplanerna:

Spelplan för KnivstaPDF (pdf, 66.2 kB)

Spelplan för Alsike PDF (pdf, 86 kB)

HUR GÅR DET TILL?

I spelplanen finns nio utmaningar. Tanken är att ni i små grupper går, cyklar eller rullar (skate, sparkcykel, rullstol eller barnvagn) runt till de olika ställen som spelplanen beskriver och antar de olika utmaningarna. För att vi ska kunna följa varandra får ni gärna lägga upp bilder eller filmer och tagga @knivstacik och #valborgsspelet2020!

Kultur och fritid kommer också lägga upp var vi befinner oss då och då, så var uppmärksam på ledtrådar på instagramkontot @knivstacik.

VAD KAN DU VINNA?

De första fem som klarar alla nio utmaningar vinner en filmvisning på CIK och ett badtillfälle på Hälsohuset för dig och din familj eller grupp (max fem personer).

HUR SKICKAR JAG IN?

Du redovisar att du antagit alla utmaningar genom att:

1.Mejla en bild från kvällen (som alla på bilden godkänner att de är med på) till kulturochfritid@knivsta.se.
2.Skriv vilken checkpoint ni registrerade i Hittaut-utmaningen.
3.Skriv vilken utmaning som var roligast.

Vinnarna meddelas under helgen på facebooksidan Knivsta Kultur och fritid.
Om du har frågor under kvällen: skriv ett meddelande till oss här eller på instagram: @knivstacik.

Lycka till!

Datum: 30 april