Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Sommarspelet 2020

9 utmaningar den 9 juni!

9 juni klockan 08:00 – 23:59

Sommarlovet börjar med Sommarspelet!

VAD?
Sommarspelet är ett spel som riktar sig till ungdomar på högstadiet och gymnasiet. Det finns en variant för dig som vill spela spelet i Alsike och en variant för dig som vill spela i Knivsta.

På kvällen blir det enkel grill vid Adolfsbergsskolan (St:a Maria Alsike är med och hjälper till där) och vid Särstabadet mellan kl 18-21.

HUR?
För att delta i tävlingen och vara med i utlottningen av priser behöver du genomföra alla 9 utmaningar, skicka in bilden som du tagit på utmaning 8 och slutligen lösa rebusen genom att bilda ett ord av bokstäverna och siffrorna som du får i varje utmaning i formatet ”ORD+SIFFROR”. Skicka in svaren till mailadressen som står i appen ”Ung i Knivsta” under fliken ”tävla och tjäna”.

PRISER?
Tävlande kan vinna biocheckar till aktuella filmer på Blå Wingen och presentkort att handla i kiosken i Särstastugan.

NÄR?
Du spelar spelet någon gång mellan kl 08.00-23.59 på skolavslutningsdagen den 9 juni.

Första utmaningen i spelet, femkampen, kan göras från kl 10-22 i Särsta samt mellan kl 15-22 i Alsike.

Spelplanerna läggs ut den 9 juni: På webben, appen och Instagram (@knivstafritidsgård).

Du kan också hämta ut spelet som pappersvariant (från den 5 juni) på följande ställen i Knivsta: CIK, Hälsohuset, fritidsgården, Thunmanskolan, Kontaktcenter och biblioteket.

I Alsike kan du hämta på Coop, St:a Maria Alsike, pizzerian och Adolfsbergsskolan.

FÖR VEM? Främst för dig i högstadiet och gymnasiet men yngre och äldre är givetvis välkomna!

KONTAKT: 018-34 70 49, fritidsgarden@knivsta.se

Datum: 9 juni

Tid: 08:00 – 23:59

Plats: Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK)