Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Träningspass på utegymmet vid elljusspåret

Träningspass vid ett av Knivsta kommuns utegym - kombinerat med löpning som uppvärmning

6 juli klockan 10:00 – 11:30

Ett träningspass för alla unga i Knivsta kommun som är sugna på att träna vid och testa på utegymmet! För att vara med skickar du ett mejl med ditt namn till: knivstakulturochfritid@knivsta.se