Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Summer’s Out

Med Summer’s Out säger vi tack och bock av denna sommar med en helkväll på CIK helt tillägnad knivstabornas ungdomar som går på högstadiet eller gymnasiet.

22 augusti klockan 16:00 – 22:30

Kvällen bjuder på ett spännande program med flera roliga aktiviteter.

18.45-20.45 Öppen scen

Är du ung i Knivsta och besitter en talang? Drömmer du om att stå på scen? Nu har du chansen att visa upp din talang på evenemanget Summer’s Out på CIKs scen den 22 augusti. Anmäl ditt intresse hos Ziad på Knivsta fritidsgård ASAP, senast 16 augusti! Alla som deltar på öppen scen får presentkort. Vill du veta mer? Maila din fråga till sumaiya.syeda@knivsta.se

Vill du och dina vänner sitta i publiken och heja fram talangerna på scenen? Skicka ett mail med för- och efternamn på alla i sällskapet (max 4/sällskap) till sumaiya.syeda@Knivsta.se senast 17 augusti.

16.30 Filmvisning: Star Wars IX: The Rise of Skywalker (2019)

Ingen försvinner för alltid … Reys resa fortsätter i det sista kapitlet av den episka Skywalker-sagan som spänner över generationer. Det här är den nionde och avslutande filmen i Star Wars serien.

Filmen är 141 minuter. Engelskt tal med svenska undertexter.

Det här är en sluten visning och föranmälan krävs för att se filmen. Anmäl dig och dina kompisar genom att maila för- och efternamn på alla i ditt sällskap (max 4/sällskap) till sumaiya.syeda@knivsta.se och märk ämnesraden med ”Star Wars”. Senast 17 augusti.

21.30-22.30 Myra Granberg

Uttråkad i sommarvärmen 2018 skrev Myra singeln ”Tills mitt hjärta går under” som en kärlekshymn till hennes lillasyster. Låten har sen dess nått en på 3:e plats på Svenska Viral Listan, streamats över 3 miljoner gånger samt blivit överöst med kärlek runt om i hela Sverige. Hösten 2019 teamade hon upp med Sony Music och jobbar nu tillsammans för att släppa hennes egenproducerade, svenska och rytmiska ”rakt in i hjärtat” -låtar. Nu kommer Myra Granberg till Knivsta Centrum för idrott och kultur.

Vill du och dina kompisar se Myra Granbergs livekonsert? Maila intresseanmälan med namn på samtliga i sällskapet (max 4/sällskap) till sumaiya.syeda@knivsta.se och märk ämnesraden med ”Myra Granberg”. Senast den 17 augusti.

På samma sätt som under våren fortsätter arbetet med att minska smittspridningen av covid-19, även här på CIK. Därför har vi begränsat publikantalet som vistas på varje evenemang till max 50 personer/evenemang. Vill du och dina kompisar delta i någon av aktiviteterna så gör du det senast den 17 Augusti, genom att maila intresseanmälan med för- och efternamn på samtliga i sällskapet (max 4 per sällskap) till sumaiya.syeda@knivsta.se.

Märk ämnesraden med vilken programpunkt som anmälan

Datum: 22 augusti

Tid: 16:00 – 22:30