Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Summer’s Out - Filmvisning

Ingen försvinner för alltid … Reys resa fortsätter i det sista kapitlet av den episka Skywalker-sagan som spänner över generationer. Det här är den nionde och avslutande filmen i Star Wars serien.

22 augusti klockan 16:30 – 18:30

Filmvisning: Star Wars IX: The Rise of Skywalker (2019)

Filmen är 141 minuter. Engelskt tal med svenska undertexter.

Det här är en sluten visning och föranmälan krävs för att se filmen. Anmäl dig och dina kompisar genom att maila för- och efternamn på alla i ditt sällskap (max 4/sällskap) till sumaiya.syeda@knivsta.se och märk ämnesraden med ”Star Wars”. Senast 17 augusti.

Datum: 22 augusti

Tid: 16:30 – 18:30