Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Summer’s Out - Myra Granberg

Knivsta-artisten Myra Granberg uppträder på Scenen under Summer´s Out

22 augusti klockan 21:30 – 22:30

Uttråkad i sommarvärmen 2018 skrev Myra singeln ”Tills mitt hjärta går under” som en kärlekshymn till hennes lillasyster. Låten har sen dess nått en på 3:e plats på Svenska Viral Listan, streamats över 3 miljoner gånger samt blivit överöst med kärlek runt om i hela Sverige. Hösten 2019 teamade hon upp med Sony Music och jobbar nu tillsammans för att släppa hennes egenproducerade, svenska och rytmiska ”rakt in i hjärtat” -låtar. Nu kommer Myra Granberg till Knivsta Centrum för idrott och kultur.

Vill du och dina kompisar se Myra Granbergs livekonsert? Maila intresseanmälan med namn på samtliga i sällskapet (max 4/sällskap) till sumaiya.syeda@knivsta.se och märk ämnesraden med ”Myra Granberg”. Senast den 17 augusti.

Datum: 22 augusti

Tid: 21:30 – 22:30