Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Summer’s Out - Öppen scen

Är du ung i Knivsta och besitter en talang? Drömmer du om att stå på scen? Nu har du chansen att visa upp din talang på evenemanget Summer’s Out på CIKs scen den 22 augusti.

22 augusti klockan 18:45 – 20:45

Anmäl ditt intresse hos Ziad på Knivsta fritidsgård ASAP, senast 16 augusti! Alla som deltar på öppen scen får presentkort. Vill du veta mer? Maila din fråga till sumaiya.syeda@knivsta.se

Vill du och dina vänner sitta i publiken och heja fram talangerna på scenen? Skicka ett mail med för- och efternamn på alla i sällskapet (max 4/sällskap) till sumaiya.syeda@Knivsta.se senast 17 augusti.

Datum: 22 augusti

Tid: 18:45 – 20:45