Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Babybio på CIK: "Min pappa Marianne"

Min pappa Marianne

Kultur och fritid bjuder in till en mysig familjehöst på Knivsta Centrum för idrott och kultur, CIK. Filmerna kostar inget under hösten men du måste anmäla dig med tanke på rådande omständigheter. Första filmen vi visar är "Min pappa Marianne".

30 september klockan 10:00 – 11:40

Filmens handling:

Hur hanterar man när ens förälder kommer ut som transperson? Tunga frågor behandlas med lättsam ton och respekt i varma dramakomedin “Min pappa Marianne”. Vi följer Hanna, 28, när hon återvänder hem till Alingsås efter att hon ofrivilligt brutit upp med pojkvännen. Men Hanna känner genast att någonting inte är som det brukar hemma hos mamma och pappa, och får snart sitt livs chock.

När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Hur hanterar man att ens pappa, ens klippa i vått och torrt, har dolt något så stort hela sitt liv? Är han/hon/hen fortfarande samma person? Det blir en omtumlande resa för Hanna som inte kände vare sig själv eller sin pappa så väl som hon trodde.

Genre: Drama/Komedi

Tal: Svenska

Tid: ca 110 min

Du anmäler dig genom att klocka på knappen anmälan nedan. På babybio får ditt barn vara upp till 2 år. Begränsat antal platser så först till kvarn!

Datum: 30 september

Tid: 10:00 – 11:40