Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Familjebio på CIK: "Ella Bella Bingo"

Min pappa Marianne

Kultur och fritid bjuder in till en mysig familjehöst på CIK. Filmerna kostar inget under hösten men du måste anmäla dig med tanke på rådande omständigheter. Andra filmen vi visar är Ella Bella Bingo.

9 oktober klockan 13:30 – 14:00

Filmens handling:

Ella Bella är en glad och kreativ tjej som bor i harmoniska Soltoppen och ropar ”bingo!” varje gång hon får en bra idé. Ella Bella och Henrik leker alltid ihop, och när han berättar att han aldrig varit på cirkus bestämmer hon sig för att sätta ihop en tillsammans med honom och alla vännerna.

Men så flyttar den coole storstadskillen Johnny in i grannhuset. Johnny och Henrik vill leka med varandra, och Bella blir så svartsjuk att Henrik rymmer. Nu måste Bella och Johnny samarbeta för att hitta Henrik och rädda cirkusen, och till hjälp har de några lustiga vuxna och diverse skojiga djur. Johnny kanske inte alls är så cool som han verkar?

På vägen lär sig barnen att vänskap blir ännu större när den delas. En fin film om vänskap som riktar sig till de yngre barnen.

Genre: Animerad/Barnfilm

Tal: Svenska

Tid: ca 80 min

Du anmäler dig genom att klicka på knappen anmälan nedan. Begränsat antal platser så först till kvarn!

Datum: 9 oktober

Tid: 13:30 – 14:00