Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Babybio - Jag bor hellre i trädet

Jag bot hellre i träden

Nu bjuder vi in till en mysig familjehöst på CIK! Filmerna kostar inget under hösten men du måste anmäla dig med tanke på rådande omständigheter. Tredje filmen vi visar är - Jag bor hellre i trädet.

21 oktober – 21 september klockan 10:00 – 11:30

Ba-Wang är känd som klassens clown. Han kan omöjligt vara stilla och har svårt att passa in i skolans fyrkantiga mall. När en lärarvikarie inför nya metoder i undervisningen får Ba-Wang utlopp för sin kreativitet och det visar sig att han besitter oanade kvaliteter. En upplyftande film om vikten av att ges rätt förutsättningar i livet.

Genre: Barnfilm/Komedi/Drama

Tal: Kinesiska

Text: Svenska

Tid: ca 96 min

Du anmäler dig genom att trycka på länken: https://www.trippus.net/filmCIK, eller klicka på anmälan nedan. Begränsat antal platser så först till kvarn!

Datum: 21 oktober– 21 september

Tid: 10:00 – 11:30