Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Konsertkarusellen presenterar: Beethoven 250 år med Uppsala Kammarsolister

Beethoven 250 år

Välkomen att fira Beethoven 250 år! Tillsammans med Uppsala Kammarsolister får du ta del av Beethovens Stråkkvartett nr.16 och Grosse Fuge.

6 oktober klockan 19:00 – 20:30

Tillsammans med Musik i Uppland och Knivsta kommun arrangerar Svenska kyrkan och Knivsta pastorat en hyllning till Beethoven och hans 250-årsdag. Två nutida svenska tonsättare har skrivit musikaliska kommenterat till respektive verk. Vi får höra So Be It av Tebogo Monnakgotla och A Confusion Of Babel av Molly Kevin.

Det är fri entré men på grund av coronaviruset krävs en föranmälan till jonas.cedervall@svenskakyrkan.se

Datum: 6 oktober

Tid: 19:00 – 20:30