Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Skräckfilm - Rum 213

Välkommen på skräckfilmskväll

29 oktober klockan 18:00 – 20:00

Mellan 18.00 och 20.00 visas filmen Rum 213 i Scenkonstlokalen på CIK. Filmen från 11 år.

Handling: lvira är 12 år och ska åka på kollo men hon oroar sig för att inte få några kompisar. Rummet Elvira och hennes två rumskamrater Meja och Bea ska flytta in i har en vattenskada och de måste byta till rum 213 - där ingen bott på sextio år. Snart börjar oförklarliga saker hända. Saker försvinner, Bea har läskiga mardrömmar och ibland vaknar de andra tjejerna av hennes skrik.

Datum: 29 oktober

Tid: 18:00 – 20:00