Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Skräckvandring

Är du redo att bli skrämd??

28 oktober klockan 18:00 – 22:00

Det här är inget för den lättskrämde. Du som går på högstadiet eller gymnasiet är välkommen att ta del av en skräckinjagande upplevelse i Scenkonstlokalen på CIK, Knivsta centrum för idrott och kultur… om du vågar!

Datum: 28 oktober

Tid: 18:00 – 22:00