Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Halloweenpyssel med Fritidsklubben

Kom och pyssla med Fritidsklubben!

26 oktober klockan 13:30 – 16:00

Halloween-pysselhörnan är till för dig som är mellan 7-12 år. Vi håller till i Stjärnvalvet på CIK, Knivsta centrum för idrott och kultur mellan 13.30–16.00. Mellis finns på plats!

Pyssla fram olika halloweenmotiv eller kanske något läskigt att använda på torsdagens halloweendisco?

Datum: 26 oktober

Tid: 13:30 – 16:00