Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Spökhistorier med Fritidsklubben

Tillsammans läser vi läskiga och ruskiga spökhistorier

26 oktober klockan 13:00 – 13:30

Du som är mellan 10-12 år är tillsammans med Fritidsklubben välkommen att ta del av spökhistorieläsning. Du kan själv berätta om något läskigt du varit med om eller en läskig historia som du kanske sitter på.

Vi kommer hålla till i Scenkonstlokalen på CIK, Knivsta centrum för idrott och kultur mellan kl. 13.00–13.30 och mellis finns på plats.

Välkomna alla modiga!

Datum: 26 oktober