Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

A tribute to Nina Samone; Viktoria Tolstoy, Karin Hammar och Ida Sand

Viktoria Tolstoy, Karin Hammar och Ida Sand samlas i en hyllning med personliga tolkningar av Nina Simones älskade och odödliga låtar!

8 november klockan 16:00 – 17:00

Som så många andra musiker och artister har de inspirerats av den ikoniska, legen-dariska och egensinniga Nina Simone.Hon hade en extrem förmåga att förvandla andras låtar till en personlig erfarenhet och är berömd för klassiker som ”To be Young, Gifted and Black”, ”Ain’t got no/I got life”, ”Backlash blues” och ”My baby just cares for me”. Liksom hög-profilerade covers som ”Just like a woman”.

Här möts sex fantastiska musiker, alla på sitt eget sätt influerade av Nina Simone. Man samlas i en gemensam hyllning med personliga tolkningar av hennes älskade och odödliga låtskatt!

Viktoria Tolstoy sång, Karin Hammar trombon, sång, Ida Sand piano, sång, Max Schultz gitarr, Niklas Fernqvist bas, Fredrik Rundqvist trummor.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer gäller.

Datum: 8 november