Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Inställt - Finlandia - En hyllning till den finska musikskatten

På grund av coronaviruset är konserten inställd.

14 november klockan 18:00 – 19:00

Linnékvintetten tolkar bland annat musik av nationaltonsättaren Jean Sibelius. Hans mest kända verk är tondikten Finlandia från 1899 som är komponerad för orkester men här arrangerad för brasskvintett och den vackra Valse Triste som är hämtad ur Sibelius musik till teaterpjäsen Döden.

Linnékvintetten bjuder även på nyare musik såsom Brasskvintett från 1985 av tonsättaren Jukka Linkola.

Medlemmarna i brassensemblen är Bengt Fagerström, trumpet, Paul Hägglöf, trumpet, Lennart Stevensson, horn, Birgitta Lagerstedt, trombon och Anton Svanberg, tuba.

För mer information och biljetter kontakta Anita Erngren på telefonnummer 070-927 19 93

Folkhälsomyndighetens regler gäller

Datum: 14 november

Tid: 18:00 – 19:00