Coronaviruset och covid-19:
För att förhindra smittspridning råder skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som vi alla behöver följa. Läs mer om coronaviruset och covid-19

Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Konstutställning på Knivsta Centrum för idrott och kultur

Mer offentlig konst till CIK! Är det något vi kan fortsätta med trots pandemin så är det konstutställningar i CIKs stora luftiga rum Stjärnvalvet. Välkomen att ta del av ännu en konstutställning!

14 december – 9 januari klockan 09:00 – 22:00

Utställningen pågår mellan den 14 december 2020 och den 9 januari 2021 i Stjärnvalvet på plan 2 i Knivsta Centrum för idrott och kultur.

Om utställningen:

• Kungar till häst, byster av viktiga personer och så någon naken. Eller? Hur kan offentlig konst se ut? I utställningen Utsnitt visas ett utsnitt av den konst som vanligtvis hänger i Region Uppsalas lokaler. Konsten har skapats av äldre och yngre konstnärer, vissa välkända, andra i början av sin karriär. Besökaren möter målningar, skulpturer, fotografier och bearbetade vardagsföremål.
  • Utsnitt vill visa på den bredd av uttryck som ryms i Regionens konstinnehav. De utställda verken är olika. De skiljer sig från varandra vad gäller såväl teknik som stil och tematik. Men vad de saknar i visuell och tematisk samstämmighet har de åter i hur de tilltalar oss. Samtliga konstverk välkomnar oss att titta en gång till.
  • Med verk av Kristina J Eldon, Henrik Eriksson, Inez Jönsson, Katerina Mistal, Elin Odentia, Thomas Olsson, Elisabeth Persson och Anders Widoff.

Utställningen är producerad av Region Uppsalas konstenhet.

Datum: 14 december– 9 januari

Tid: 09:00 – 22:00