Coronaviruset och covid-19:
För att förhindra smittspridning råder skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som vi alla behöver följa. Läs mer om coronaviruset och covid-19

Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Mellandagsvandring med tunnbrödsbakning över öppen eld

Är du sugen på att vandra men inte vill gå ut i skogen själv? Vill du baka ditt eget tunnbröd över öppen eld? Längtar du efter skogens färger, dofter, ljud och lugn? Här är tillfället för dig. Anmäl dig till en vandring i Knivsta Naturskolas regi där vi kommer att gå sammanlagt 8 kilometer. Vi följer Upplandsleden mellan Svenska Hundklubben, som ligger längs Björkkällevägen utanför Alsike, och Fläktanstugan och sen tillbaka.

29 december klockan 09:45 – 14:00

Vi kommer att vara 2 ledare och 8 personer, så skynda dig att anmäla till: lise-lott.almlof@knivsta.se eller SMS:a till 073- 655 84 16. I anmälan via sms behöver du skicka din mailadress så vi kan skicka bekräftelse med detaljerad information. Hur kan vi coronasäkra denna aktivitet? Vi håller minst 2-3 meters avstånd under vandringen. Alla tar ansvar för sin egen mat och tunnbrödsdeg. Vid tunnbrödsbakningen ger vi varandra utrymme 1,5 meter, vi håller avstånd när vi kollar i luppen och spritar av allt vi tagit i. Vi stannar hemma om vi har symtom. Varmt välkommen önskar Naturskolan i Knivsta!

Datum: 29 december

Tid: 09:45 – 14:00