Coronaviruset och covid-19:
För att förhindra smittspridning råder skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som vi alla behöver följa. Läs mer om coronaviruset och covid-19

Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Friluftsvandring i Lagga

Fåglar på en gren
10 april klockan 09:00 – 12:00

Äventyret är nära - och enkelt! Ta bussen från Knivsta till Lagga och gör en vandring tillsammans med andra i natur och kultur. Vi kommer få lära oss om Lagga hembygd och hälsa på hos Laggagubben i hans grotta. Äventyret är ett öppet friluftsevent tillsammans med föreningar i Knivsta och Lagga.

Buss 186 avgår från Knivsta station kl 09:05 och är framme 09:21 i Lagga. Om du inte åker buss så se till att vara 09:21 vid Lagga bygdegård. Bussen hem avgår 11:22 och är framme 11:45 i Knivsta. Bussen har restriktioner på antal passagerare och det är det som begränsar deltagandet i äventyret - är det populärt ordnar vi fler tillfällen! Medtag: Oömma kläder för väder. Något att dricka och en frukt/macka.

Begränsat antal platser. Om bussen blir full kommer alternativ frilufts-/kulturupplevelse erbjudas i centrala Knivsta, för upptäckt på egen hand.

Bli gärna medlem i Friluftsfrämjandet för att ta del av ett enormt utbud friluftsupplevelser i hela Sverige!

Välkomna!

Det här äventyret är ett i raden i projektet Luften är fri – Friluftslivets år. Det är Sveriges hittills största satsning på friluftsliv. Under hela året kommer alla delar av friluftslivet belysas och målet är att fler ska prova på friluftsliv och långsiktigt fortsätta.

#luftenarfriiknivsta #FriluftsfrämjandetKnivsta

Datum: 10 april

Tid: 09:00 – 12:00

Plats: Buss 186 från Knivsta 09:05. Samling Lagga bygdegård 09:21.

Arrangör: Friluftsfrämjandet Knivsta, Ansvarig ledare: Ann Edlund

Uppleva och göra