Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

KonstEko Del 2 - digital konstutställning

Utställningen pågår mellan den 30 januari och 28 februari. Syftet är att gagna kulturlivet i Knivsta med omnejd och låta konst och vetenskap mötas. Olika konstnärer visar sina verk och i samband med detta hålls föreläsningar med hållbarhet som tema. Föreläsningarna streamas och kan ses på youtubekanalen Knivsta kommun.

30 januari – 28 februari klockan 10:00 – 18:00

Om KonstEko Del 2

• Projektet KonstEko utgörs av tre separata utställningar där vi får stifta bekantskap med konstnärer, träffa forskare och prova kreativt skapande.
  • KonstEko leds av knivstakonstnären Anette Wixner i samarbete med Knivsta kultur och fritid och med ekonomiskt stöd från Upplandsbygd – lokalt ledd utveckling.

Program

Mellan den 30 januari och den 28 februari kommer ett flertal filmer att publiceras på kommunens youtube-kanal Knivsta kommun. Här visas också en föreläsning av Marie Kvarnström från Centrum för biologisk mångfald SLU. Konstnärerna och deras verk presenteras under perioden och visas enligt nedan.

Fler kanaler

Datum: 30 januari– 28 februari

Tid: 10:00 – 18:00

Plats: Knivsta Centrum för idrott och kultur