Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Reflexpromenad med Friluftsfrämjandet

Reflex i ett träd

En coronavänlig, lite spännande aktivitet för hela familjen - gå en reflexpromenad i Gredelby hagar. Bäst effekt får promenaden om du går när det är mörkt!

17 februari – 2 mars klockan 19:30 – 19:30

Ta med dig en ficklampa och lys dig fram mellan reflexerna i Gredelby hagar. Friluftsfrämjandet har satt upp massor av reflexer mellan entrén vid Knivstaån och entrén vid Högåsvägen, via fågeltornet. Om det är tätt mellan reflexerna är du välkommen att ta en så att också du syns bättre.

Datum: 17 februari– 2 mars

Tid: 19:30 – 19:30

Plats: Gredelby hagar, mellan Högåsvägen och Knivstaån.

Arrangör: Friluftsfrämjandet i samarbete med Knivsta kommun

Uppleva och göra