Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Skogsbad till talgoxens vårsång med Park- och naturenheten

Två personer går ner i en sjö i skogen för att vårbada

Friluftslivets år 2021 - Välkommen att prova på skogsbad - en promenad för kropp och själ.

21 mars klockan 11:00 – 13:30

Skogsbad är en kombination av skog, medveten sinnlig närvaro, andning och långsamhet. En promenad för kropp och själ under ledning av skogsbadsguide Lise-Lott Almlöf.Ta med egen matsäck och sittunderlag.
Anmälan: Föranmälan och frågor till parkenheten@knivsta.se senast 19 mars. Max tio deltagare.

Välkommen!

Datum: 21 mars