Coronaviruset och covid-19:
För att förhindra smittspridning råder skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som vi alla behöver följa. Läs mer om coronaviruset och covid-19

Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Knivsta sjunger och spelar!

Knivsta kammarkör bjuder tillsammans med Knivsta kulturskola på en härlig konsert som livestreamas från Knivsta Centrum för idrott och kultur. Du kan se och följa den från facebooksidan Knivsta Centrum för idrott och kultur.

22 maj klockan 16:00 – 17:30

Lördagen den 22 maj kl 16.00 bjuder Knivsta kammarkör på en härlig konsert tillsammans Knivsta kulturskola. Utöver kammarkören, som leds av Alexander Kegel, kommer ni även att får höra ungdomskören "Preens" under ledning av Charlotte Rider samt "Ritardando" och "Weather or not" - två av kulturskolans orkestrar. De leds av Olof Olofson, Alexander Ljungström samt David Henriksson.

Gästmusiker är Roger Nordling på saxofon och flöjt samt Ulf Höglund på bas.

Konserten livestreamas från facebooksidan Knivsta Centrum för idrott och kultur.

Du kommer att få höra följande låtar:

Knivsta kammarkör:
Tjuv och tjuv det ska du heta
I furuskogen
Så skimrande var aldrig havet
Preens (Prisma Teens):
Rock Trap
Fragile

Instrumentala med orkestrarna Weather or not och Ritardando:
Att angöra en brygga
Koppången
Fattig Bonddräng
Red stamp
Nu grönskar det
Preens och Knivsta Kammarkör
Uti vår hage
En gång i min ungdom
Längtan till landet

Varmt välkomna att lyssna till en konsert där vi vill tända hoppet om att kulturupplevelser snart är igång igen! Till dess får vi livestreama lite till.

Datum: 22 maj

Tid: 16:00 – 17:30

Plats: Knivsta Centrum för idrott och kultur

Arrangör: Knivsta kammarkör i samarbete med Knivsta kulturskola och Knivsta Centrum för idrott och kultur