Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

EM-matchvisning, Sverige-Ukraina i åttondelsfinal

Sverige möter Ukraina i åttondelsfinal och du kan se matchen på Knivsta Centrum för idrott och kultur!

29 juni klockan 20:30 – 23:00

Kom och titta på EM-matchen i fotboll tillsammans med oss på Knivstas största skärm! Vi ses lite innan matchstart för ansiktsmålning och uppsnack.

För dig mellan 13-19 år.

Datum: 29 juni