Coronaviruset och covid-19:
För att förhindra smittspridning råder skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som vi alla behöver följa. Läs mer om coronaviruset och covid-19

Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Knivsta Street Festival 2021

Lördagen den 14 augusti är det dags för första upplagan av Knivsta Street Festival – en dagsfestival med dj, breakdance-workshops och uppvisningar, graffiti, basketturnering och konstväggsinvigning!

14 augusti klockan 12:00 – 16:00

Detaljerat program:
12.00-15.00: Graffiti med Finn Öhlund, streetbasketturnering och kafé
12.30: Breakdanceshow och workshop med dansgruppen Grounded
13.45: Konstväggsinvigning på kulturskolan
14.00: Breakdanceshow och workshop med dansgruppen Grounded
15.00: Basketfinal!

Målgrupp: Alla barn och unga i skolålder. Givetvis får en vuxen hänga med om det behövs.

Anmälan: För att delta i streetbasketturneringen anmäler du dig på plats vid kaféförsäljningen utanför kulturskolan. Övriga aktiviteter behöver ingen anmälan.

Datum: 14 augusti

Tid: 12:00 – 16:00

Plats: Thunmansskolans skolgård (Knivsta Centrum för idrott och kultur vid dåligt väder)

Arrangör: Kultur och fritid