Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Malin Broman möter stråkar ur Uppsala Kammarorkester

Denna kväll leder Malin Broman och är solist tillsammans med stråkar ur Uppsala Kammarorkester.

5 augusti klockan 19:00 – 20:00

Malin Broman är violinist och 1:e konsertmästare i Sveriges Radios Symfoniorkester. Som solist har Malin Broman framträtt med orkestrar som Göteborgs Symfoniker, Sveriges Radios Symfoniorkester, BBC Scottish Symphony Orchestra och Academy of Saint-Martin-in-the-Fields med dirigenter som Daniel Harding och Neeme Järvi.

Som en av årets sommarpratare berättar Malin om symbiosen mellan musiker och publiken och en bortslarvad Stradivarius.

Denna kväll leder hon och är solist tillsammans med stråkar ur Uppsala Kammarorkester. Uppsala Kammarorkester är länets professionella orkester, av många bedömare ansedd som en av de främsta orkestrarna i Sverige.

Kvällens program:
Vaughan-Williams: The Lark Ascending, soloviolin och stråkorkester, 15 min
Sibelius: Suite Champệtre, 8 min
Elfrida Andree: Andante, quasi una recitativo, 4 min
Dag Wirén: Serenad för stråkar, 15 min
Béla Bartók: Rumänska folkdanser, 7 min

Konserten produceras av Musik i Uppland och arrangeras av Knivsta Kultur och fritid.

Pris: 100 kr

Datum: 5 augusti