Coronaviruset och covid-19:
För att förhindra smittspridning råder skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som vi alla behöver följa. Läs mer om coronaviruset och covid-19

Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

Teaterföreställning: Vi är framtiden - ska vi drömma så drömmer vi stort

Föreställningen "Vi är framtiden - ska vi drömma så drömmer vi stort" är resultatet av Teatersommarjobbet 2021, där tio ungdomar arbetar med en professionell regissör för att skapa en egen produktion.

13 augusti klockan 18:00 – 19:30

Framtiden rymmer så mycket! Förväntningar, farhågor, förhoppningar, funderingar - och drömmar. Tio ungdomar har tillsammans skapat en teaterföreställning utifrån sina tankar om framtiden. Om det som känns hoppfullt, roligt, svårt, skrämmande, spännande. Och om vad framtid egentligen är för någonting.

Längd: ca 50 minuter
Målgrupp: från 12 år
Biljettpris: 25 kr upp till 18 år, 50 kr från 19 år och äldre

Skapad av: Carla Abdallah, Emilia Bergström, Vicky Carlstedt, Nova Granholm, Elvira Isacsson, Marianne Johansson, Isabella Kalla, Natalie Kinman, Signe Norlin och Julia Sintring

Medverkande: Carla Abdallah, Vicky Carlstedt, Nova Granholm, Elvira Isacsson, Isabella Kalla, Natalie Kinman, Signe Norlin och Julia Sintring

Regissör: Björn Dahlman
Ljuddesign: Stefan Sandberg
Tekniker: Emilia Bergström och Gabriel Gleiss

Teatersommarjobbet är ett samarbete mellan Region Uppsala, Knivsta kommun och Håbo kommun.

Datum: 13 augusti

Tid: 18:00 – 19:30