Coronaviruset och covid-19:
För att förhindra smittspridning råder skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd som vi alla behöver följa. Läs mer om coronaviruset och covid-19

Du är på väg till Knivsta växer - kommunens webbplats för stadsbyggnad och samhällsutveckling.

1.0

Du är på väg till Knivsta biblioteks webbplats. Du kommer att lämna webbplatsen för Knivsta kommun.

Du är på väg till webbplatsen för Hälsohuset -

kommunens sim- och träningscenter.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Du kommer att lämna

Knivsta kommuns webbplats.

Du är på väg till Kommunala skolwebben - webbplatsen för Knivstas kommunala förskolor och skolor.

Du är på väg till webbplatsen för Knivsta kulturskola.

Du är på väg till webbplatsen för Sjögrenska gymnasiet.

VIBB - dansföreställning för barn av KolKo

VIBB är en deltagande dansföreställning för de yngsta barnen, 1-3 år.

11 september klockan 14:00 – 00:00

Vibb syftar till att skapa en inkluderade dansupplevelse.

Produktionsformen rör sig mellan dansföreställning och dansinstallation där elementen kropp, ljud och ljus samverkar och bygger upp en vibration som sprids genom scenrummet. En dansvibration som resonerar mellan publik och dansare i en ömsesidig påverkan.

Den deltagande föreställningsformen utgår från och stimulerar barnets sätt att ta in sin omvärld, med hela sin kropp och alla sina sinnen. Genom ögonkontakt, rumslig förändring, ljud, ljus och kroppsspråk leds barnen och blir en del av verket från start.

Passar för barn mellan 1 och 3 år.

Biljettpris: 50 kr

Datum: 11 september